Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Blat - mixam ouale cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana isi dubleaza volumul si se albesc. Adaugam treptat uleiul ca la maioneza, laptele, faina amestecata cu praful de copt, esenta de vanilie si amestecam pana ce se incorporeaza. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt
Umplutura - branza de vaci o mixam cu ouale, grisul, zaharul, adaugam coaja rasa de lamaie, esenta de vanilie si amestecam.
Cu o lingura adaugam peste blat si amestecam usor cu o lingura. Dam la cuptorul incalzit cca 30 min pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca, o pudram cu zahar pudra si apoi o putem taia.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult